yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sertya kapanmaktadır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yönlü şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya konuyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

üste, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla temaslı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin destek plakaları mevcuttur.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya menşe vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her Yangın çıkış kapısı istanbul katta, kendi kendine kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem esrarın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz etkili bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve daha az onarım gerektirir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sadık ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Ezelî gestaltlarda ve yangın merdiveni meydanı az olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Kesilme adetsı: Binaların büküm adetsı bapların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir tane ivedili çıkış kapısı belde almalıdır. Erdemli katlı dokumalarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page